Kiváló elhelyezkedés Győr

belvárosában

A Pető Panzió Győr

történelmi

belvárosának épülete. 

A város sétáló utcái

és főtere mintegy 300

méterre vannak, kb. 5 percnyi

sétával érhetőek el.

Győr város modern, méltán népszerű, gyógy-, termál- és élményfürdő komplexuma 3 perc sétára található.    

Panzió Győr belvárosában...

Ingyenes parkolás saját, zárt

parkolóban

Velünk szemben az utca túloldalán emelkedik városunk egyik legszebb épülete, a győri Zsinagóga. A gépkocsival érkező vendégeinket a belvárosi panziók között szinte egyedülálló módon ingyenes, zárt parkolóval várjuk. Az autóval nem rendelkezők kényelmes közlekedését a közeli városi buszmegálló szolgálja. Tőlünk a vasúti- és a vidéki buszpályaudvar is csak 500 méternyire van.

Reggeli és ingyenes WIFI

A panzió tágas reggelizőtermében svédasztalos rendszerben kínáljuk a szoba árába beszámított bőséges reggelit. A reggeli kínálat: kávé, tea, kakó, tej, narancslé, kenyér, zsemle, margarin, dzsem, méz, sajt, szalámi, sonka, főtt tojás, omlett, ham and eggs. A tojásételeket kérésre készítjük frissen, térítésmentesen. Az épülethez tartozó fedett-nyitott teraszon a vendégek szívesen üldögélnek el egy-egy pohár ital mellett, valamint itt a dohányzás is megengedett. A WIFI-s internet szabadon használható.  
Kanapé a szobában Íróasztal, sminktükör Fürdőszoba részlet Kérjük, tekintse meg másik két panziónk honlapját is! Kezdőlap A panzió Szobaárak Galéria Szobafoglalás Kapcsolat Akció E-mail: info@petopanzio.hu E-mail: info@petopanzio.hu Cím: H-9025 Győr Kossuth L. u. 20. Telefon: +36 96 312 195 Pető Panzió